Siivous Jämsän alueella

Porrassiivous
Olemme täyden palvelun kiinteistöhuoltoyritys, joka tarjoaa taloyhtiöille siivouspalvelua. Kiinteistön siisteys antaa viihtyvyyttä asumiseen ja tekee hyvän vaikutelman. Meillä on luotettavat ja ammattitaitoiset työntekijät, jotka hoitavat kohteemme tunnollisesti. Työntekijämme ovat aina ajan tasalla ja käyttävät uusimpia työmenetelmiä ja siivousvälineitä.
Erikoissiivoukset
Teemme myös erikoissiivouksia, kuten peruspesuja ja vahauksia. Meiltä saat myös kertaluontoisia siivouksia. Hoidamme muuttosiivoukset, suursiivoukset ja ikkunoiden pesut.
Liiketilojen siivous
Liiketilojen siivousohjelman tarkka sisältö suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kohteen ominaispiirteet huomioiden. Siivouksen tavoitteena on moitteeton siisteystaso, asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyys. Puhtaus ja raikas tuoksu luovat miellyttävän ympäristön. Siivous tehdään useimmiten ennen liikkeen avaamista. Siivojamme ovat luotettavia ja kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti sovittuna aikana.
Kotisiivoukset ja suursiivoukset kotitalouksille
Seppolan Talkkarit siivoaa kotisi sillä tavalla, kuin itse haluat. Siivous tehdään aina toiveittesi mukaan. Siivoojamme ovat luotettavia ja kokeneita ja osaavat asiakaspalvelun ja tulevat loistavasti toimeen myös vanhusten kanssa. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana. Toimintamme on asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä. Pyydä meiltä rohkeasti tarjousta!
ABCnet Oy tuotantoa