Kiinteistöhuolto Jämsän alueella

Kun tarvitset kiinteistöhuoltoa Jämsän alueella, niin saat meiltä tarjouksen tarpeesi mukaan. Me teemme sinulle kattavan tarjouksen kokonaisvaltaisesta palvelusta. Voimme sopia erilaisista palvelukokonaisuuksista. Useimmiten taloyhtiöiden sopimukseen sisältyy erilaiset ulkotyöt, talotekniikka ja asuntojen pienet huoltotyöt. Sopimukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme myös tuntityönä alan töitä. Meillä on pitkä kokemus erilaisista talotekniikan järjestelmistä. Meidän asiantuntemuksemme mahdollistaa  ennakoivan kunnossapidon.

Lumen auraus
Talviaikaan pidämme huolta säätilasta ja pyrimme ennakoimaan lumisateet. Lähdemme aina ajoissa hoitamaan kohteita ja huolehdimme, ettei lumi estä kulkemista ja pidämme parkkialueet ja kulkuväylät lumesta puhtaana. Hiekoitus on tärkeää. Varmistamme hyvällä hiekoituksesta, että kulkeminen piha-alueella on turvallista ja vältetään onnettomuudet. Tarkkailemme koko liukkaan kauden säätiloja ja pyrimme aina hiekoittamaan kulkutiet, kun sää sitä vaatii, oli sitten kyseessä arkipäivä tai viikonloppu.Keväällä jäiden ja lumien sulettua keräämme koneellisesti hiekat pois ja siistimme talven jäljet.

Nurmikon leikkaus ja vihertyöt
Hyvin hoidettu nurmikko ja kauniisti hoidetut piha-alueet antavat taloyhtiölle viihtyisän ja positiivisen kuvan ja parantavat myös kiinteistön arvoa. Nurmikko kasvaa kesällä kovaa vauhtia ja pyrimme pitämään sen edustavassa kunnossa ja leikkaamme sen riittävän usein. Pihanhoitoon kuuluu myös säännöllisesti pensaiden leikkaukset, rikkaruohojen kitkeminen ja muut pihanhoitotyöt.

Pihojen pesut
Talven jälkeen pihat ovat hiekan ja pölyn peitossa. Keräämme hiekoitushiekan pihoilta, jonka jälkeen pihat pestään vedellä. Pyrimme aina aloittamaan talven jäljiltä pihojen kunnostuksen pikaisesti, että vältytään kaikilta allergiaoireilta.

Olemme täyden palvelun kiinteistöhuoltoyhtiö ja teemme sen mitä lupaamme!
ABCnet Oy tuotantoa